Camping de Merel

Welkom op onze website

Welkom op onze website

Wij zijn Monique & Eckhardt Lauterfeld-Schraven. Graag verwelkomen wij u op onze Camping de Merel.  Veel plezier met het lezen van onze website.

De grote plekken stralen rust en ruimte uit. Voldoende privacy door de groene hagen maar ook zeker de sfeer van gemoedelijkheid. Camping de Merel ligt in Noord-Limburg in het plaatsje Melderslo binnen gemeente Horst aan de Maas. Het dorp wordt ook wel het “blauwe bessendorp” genoemd, omdat hier ongeveer een kwart van alle blauwe bessen in ons land wordt geteeld. Op de camping hebben we enkele struiken staan, waarvan u kunt plukken. Daarnaast zijn ook de rozen, asperge- en de champignonteelt belangrijk voor Melderslo. 

Natuurgebied "Het Schuitwater" ligt op 800 meter van de camping. Het is een verrassend natuurgebied, maar voor velen minder bekend. De Maas oversteken met een pontje is een aanrader tijdens uw vakantie. Daar bent u bij de Maasduinen. Ook erg mooi en totaal verschillend. De vele bezienswaardigheden in de directe nabijheid is iets wat wij zelf erg waarderen. We zijn trots op het streekmuseum in de straat en de theetuinen aan de andere kant. En blij met de gezellige buurtsuper en de imker in het dorp.  Horst aan de Maas heeft in het centrum aardig wat terrassen en leuke restaurantjes.  
Op de camping ligt informatie voor u ter inzage. Maar uiteraard vertellen wij u ook graag persoonlijk over de veelzijdige omgeving.

Caravans, campers en tenten staan gemixt op het veld.  We beschikken over 20 kampeerplaatsen,  1 trekkers-veldje. 

Wilt u op de dag van aankomst al graag iets ondernemen en op de dag van vertrek op het gemak vertrekken, dat kan want u kunt vanaf 11.30 uur arriveren en op de dag van vertrek hanteren we geen vertrek tijd.   

 

 


Het onderstaande filmpje, is wat verouderd. Er staat inmiddels een knus prieeltje in het midden en er is voldoende parkeergelegenheid om auto's niet op het veld te parkeren.