Camping de Merel

Welkom op onze website

Caravan (2 tot 4 persoons):


De caravan heeft een gezellige zit aan één zijde. Waarvan een klein 2 persoonsbed gemaakt kan worden. Aan de andere zijde ruim (VAST) 2 persoonsbed. ( Beddengoed dient u zelf mee te nemen.) De caravan heeft een nette toilet/was ruimte. Maar gebruik maken van het sanitairgebouw op de camping is uiteraard ook mogelijk. Beddengoed dient u zelf mee te nemen. 

De caravan is uitgerust met een ruime inventaris. Waaronder een senso-apparaat en een kleine tv met de zenders 1-2-3. Hij heeft een bijna nieuwe voortent, een parasol en eventueel een extra luifel. In de voortent kan gekookt worden op een 3 pitter.
Er staan voldoende stoelene en een eettafel voor buiten.

Tarief:

U kunt de caravan iedere dag van de week bespreken. De huur bedraagt € 35,- per dag. De schoonmaak zit bij de prijs inbegrepen. Wij gaan er graag vanuit dat u de caravan netjes achter laat. Een borg van € 35,- dient bij aankomst te worden voldaan. 


Caravan (2 persoons):


De caravan heeft een ruime rondzit aan één zijde. Hiervan maakt u een ruim bed. De andere zijde een 2 persoons zit. Hiervan kunt u een smal stapelbed maken. (meer geschikt voor kinderen dan volwassenen.) Beddengoed dient u zelf mee te nemen. 

De wasruimte in de caravan heeft een slang met douchekop en een douche vloer. Het is dus mogelijk in de caravan te douchen. Tevens staat er een poti-poti toilet. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het sanitair in onze sanitairruimte op de camping wat wellicht gemakkelijker is. Om te koken heeft het een 2 pits gasstel.

Aan de caravan zit een ruime voortent. Daarin vindt u een tafel met 2 stoelen. Daarnaast nog 2 extra stoelen. Alsmede een nette ruime inventaris. 

Tarief:

U kunt de caravan iedere dag van de week bespreken. De huur bedraagt € 25,- per dag. De schoonmaak zit bij de prijs inbegrepen. Wij gaan er graag vanuit dat u de caravan nette staat achter laat. Een borg van € 25,- dient bij aankomst te worden voldaan.


* De prijzen zijn excl. €0,84 toeristen belasting p.p.p.n.
* De schoonmaak die wij voor u doen is met uitzondering van het toilet in de caravan. 
* De caravan's zijn te boeken voor minimaal 2 nachten.